vivatel стартира първия DotMobi сайт в България

4
7

vivatel стартира първия DotMobi Интернет сайт (.mobi) на български оператор, създаден специално за работа с мобилен телефон. Това обяви днес, 29 март 2007 г., Mаркетинг мениджърът eлектронни комуникации на vivatel Галина Радичева на официалното представяне на иновационния www.vivatel.mobi в рамките на открита дискусия на тема „DotMobi и новите тенденции в развитието на мобилния интернет”, с участието на водещи компании в сектора като Microsoft, Mail.bg, Нет Инфо, М Телеком и специализирани медии.

www.vivatel.mobi е достъпен за всички потребители на мобилни услуги и предоставя специално селектирано за нуждите на мобилните потребители съдържание. На адрес www.vivatel.mobi, чрез мобилния си телефон, имате възможността да получавате бързо и лесно всяка необходима информация за vivatel – горещи оферти, цени, последните новини или да потърсите нови мелодии, картинки теми и игри за мобилния ви телефон във vivatel клуб. Възможностите са много. Достъпът е неограничен – както от цялата страна, така и от чужбина и може да бъде направен от всеки телефон с настройки за Интернет и браузър, който отваря xHTML страници. Визията на www.vivatel.mobi наподобява тази на корпоративен сайт на оператора, като сайтът е оптимизиран за различните по размер екрани на мобилните телефони и се адаптира автоматично към тяхната ширина.

СПОДЕЛИ
Предишна новинаAlchemy Remote Control Pro 3.1
Следваща новинаNetScream 1.3.26.2007
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "vivatel стартира първия DotMobi сайт в България"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
netvampire
netvampire

Vivatel да вземат първо да си оправят сигнала пък тогава ако щат и първия .xxx сайт да пуснат!!! ПИСНА МИ по 16000 пъти да прекъсва връзката и още толкова пъти да нямам обхват, а хем съм близо до центъра!!! :angry22:

mialy
mialy

Този сайт да не е правен за 320×240?

husi
husi

size=12]сайтът е оптимизиран за различните по размер екрани на мобилните телефони и се адаптира автоматично към тяхната ширина.[/size]

stdask
stdask

Изключително тъп сайт. Да не говорим че последните им “новини” са на почти две седмици.
Иначе фукните им са големи колкото Стара планина

wpDiscuz