fbpx
2.8 C
София

VMware дава възможност на клиентите да преминат от „облачен хаос“ към интелигентен облак с иновативни предложения

Най-четени

Току що VMware обяви на VMware Explore 2022 Europe множество иновации, нови предложения, услуги и разширени партньорства, които допълнително дават възможност на клиентите да оптимизират пътуването си към мултиклауда.

„VMware и нейните партньори продължават да предоставят нови иновативни предложения, за да помогнат на клиентите да се възползват от интелигентния подход към облака“, каза Рагу Рагурам, главен изпълнителен директор на VMware. „Клиентите признават, че мултиклауд средата им предоставя избор от облаци – частни и глобални – в които да стартират своите приложения. VMware е насреща на всяка крачка, за да помогне на клиентите да превърнат сложността на многооблачната среда в конкурентно предимство.“Рагурам добави: „Цифровата трансформация е на първо място в съзнанието на предприятията, които се стремят да ускорят темпото на иновациите си. Ние разбираме предизвикателствата, пред които са изправени по отношение на разходите, киберсигурността и потреблението на енергия. Ние сме в уникална позиция да им помогнем да се справят с тези предизвикателства чрез иновации и разширени партньорства.“

На изложението VMware Explore Europe VMware обяви предложения, фокусирани върху това да помогнат на клиентите да управляват, мащабират и осигуряват по-добре корпоративните работни натоварвания в частни и публични облаци и в периферията.

С 25 партньора в световен мащаб VMware Sovereign Cloud вече включва VMware Tanzu в суверенен облак, пакет VMware Aria Operations Compliance за суверенни облаци и нови отворени екосистемни решения. Тези нововъведения ще позволят на партньорите да предоставят услуги, еквивалентни на тези в публичните облаци, като същевременно гарантират по-добра защита, съвместимост и пребиваване на данните в рамките на националните територии.Решението на VMware от следващо поколение SD-WAN, включващо нов SD-WAN клиент, ще помогне на предприятията да доставят по-сигурно, надеждно и оптимално приложения, данни и услуги – без значение къде се намират – на място, в клон и у дома, през всяка мрежа до всяко устройство.


Новият VMware Carbon Black XDR ще повиши страничната сигурност, като разшири видимостта и откриването на мрежата на VMware до VMware Carbon Black Enterprise EDR, подобрявайки значително откриването и предотвратяването на заплахи в крайните точки и мрежи.
Новият VMware HCX+ и подобренията в облачната услуга VMware NSX ALB PULSE ще помогнат на предприятията да възприемат модела на работа в облака.

VMware обявява подобрения в портфолиото си от нативни приложения за облака VMware Tanzu и платформата за управление на облака VMware Aria.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини