Warner Bros готви филм по World of Warcraft

15
7

В интервю за New York Times, маркетинговият директор на Blizzard Entertainment Пол Самс, обяви планове на компанията да филмира може би най-успешната MMO игра в света – World of Warcraft. Проектът е възложен на продуцентнското студио Legendary Pictures, което е част от Warner Bros и стои зад филмите ‘Batman Begins’ и ‘Superman Returns’. Засега все още не е ясно кой ще седне на режисьорския стол.

„В Blizzard се опитваме да създаваме големи, епични, завладяващи игри. И ако съдим по реакциите на играчите и критиката, се справяме отлично“, сподели Самс. „Ето защо се надяваме в бъдеще да правим едни от най-добрите филми. Мисля, че с помощта на страхотния екип на Legendary Pictures, World of Warcraft ще бъде именно такъв. Бихме искали филмът да стигне и допадне не само на геймърите, а и на всички останали, които дори не са виждали играта“.

Към днешна дата World of Warcraft е най-популярната MMO ролева игра в света, чиито сървъри приютяват повече от 6 милиона абонати, които ежемесечно изплащат на създателите такса в размер на 15 щатски долара.

Източник: Headoff

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
15 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
kolpthe_bestbukakeSm0k3y7h3p07ole Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
kolp
kolp

само това не! единствената успешна адаптация на игра досега е Silent Hill, всичко друго е страшно зле, а Blizzard ако се надяват да постигнат нещо от рода на Властелинът на пръстените, по-добре да си помислят пак. А и не виждам как може да бъде написан сценарий за нещо като WOW. По-скоро ми мирише на рекламна акция преди пускането на експанжъна.

the_best
the_best

Е не ги съди толкова бързо! Играта е на много висако ниво, може и филмът да е на такова. А каква история може да се измисли просто не е истина.

bukake
bukake

Silent hill e kniga man

Sm0k3y7h3p07
Sm0k3y7h3p07

До сега Близард не са се проваляли сериозно с някое свое начинание, не виждам причина да започват сега :B)
А и не се казва, че точно WoW ще филмират, а цялата Warcraft поредица от първата игра до WoW.

ole
ole

Абе ти киорав ли си бе? Много ясно си пише че точно WoW ще бъде филмиран

ole
ole

Леле колко ги обичам такива дет съдят нещо което не е излезнало, ауууу…..такава обич!! Не отричам че може да е провал НООООООООО(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) нищо не се знае,те абсолютно нищо не са разкрили от филма па ти даже вече викаш че ще е бозав,чакай бе ти кво си мислиш,как изразяваш мнение за нещо невидяно,ае да излезне па после говори

doomtrans
doomtrans

Значи ако сте чели книгите на Warcraft ще видите, че има какво да се филмира. 😉
Във WoW специално няма конкретен елемент, но ако се върнем малко на зад към Warcraft 3 RC & TFT веднага ще намерим темата. 😉
Според мен би било хубаво ама трябва да го направат анимация 😉 (от вида на тия дето си ги прават Близард за трейлъри и към игрите), но разбира се това едва ли ще се случи…

Sm0k3y7h3p07
Sm0k3y7h3p07

А ти що се обаждаш? Чел ли се официалния прес рилийз? НЕ! … „From our first Warcraft game to our latest novels, our intention has always been to develop a rich fantasy universe that could support stories and products in many forms,“ stated Chris Metzen, Blizzard Entertainment’s vice president of creative development. „In addition to being a truly rewarding experience for us, the creation of this motion picture also feels like a natural next step for the Warcraft universe.“ … „Further details about the upcoming Warcraft movie, including director, cast, and targeted release date, will be revealed in the months… Виж още »

wowgeleto
wowgeleto

Това трябваше отавна да стане .Наистина трябва да има филм и колкото по-скоро излезне толкова по-добре .

А това ,че филма ще е хубав то е ясно,
Със него ще направят малко по играна играта.То не ,че сега не се играе 😀
Но със този филм ще си направят реклама и ще избиат рибата след пускането на expansiona на играта .

Аз поне го очаквам със интерес !!!

ole
ole

Новинаря тогава да си поправи статията