Warner Bros. снима четвъртата част на „Матрицата“ отново с Киану Рийвс и Кари-Ан Мос

7
4063

Още през пролетта на 2017 година се появи информация, че Warner Bros. подготвя нов епизод на култовата поредица „Матрицата„, но през изтеклите почти две години нямаше никакви потвърждения за това. Да си припомним, че неотдавна трилогията навърши 20 години. И ето че сега най-неочаквано стана известно, че Warner Bros. работи върху четвъртата част на „Матрицата“. Днес в уеб сайта на Warner се появи официално съобщение за медиите, което потвърждава излизането на продължението на „Матрицата“.

Изданието Variety уточни, че конкретната работа по заснемането на новия филм ще започне още тази година. Тоест, в най-добрия случай, новата част на „Матрицата“ може да излезе през 2021 година. Но определено си струва да изчакаме. Режисьор на филма е Лана Уашовски, една от сестрите Уашовски, които по-рано бяха братя Уашовски и създадоха оригиналната трилогия. Сценарият на филма също е на Лана. Но най-интересното е, че в новата „Матрица“ отново ще видим Киану Рийвс и Кари-Ан Мос. Според Variety, оригиналният Морфеус няма как да бъде върнат и навярно тази роля ще бъде дадена на по-млад актьор.

Засега няма подробности за сюжета, но това не е за учудване, понеже всичко едва сега започва. Warner Bros. се надява да впише нови идеи в „Матрицата“. Това ще бъдат идеите на Уашовски, обмислени през изтеклите години.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари