Warner Bros. снима четвъртата част на „Матрицата“ отново с Киану Рийвс и Кари-Ан Мос

7
3905

Още през пролетта на 2017 година се появи информация, че Warner Bros. подготвя нов епизод на култовата поредица „Матрицата„, но през изтеклите почти две години нямаше никакви потвърждения за това. Да си припомним, че неотдавна трилогията навърши 20 години. И ето че сега най-неочаквано стана известно, че Warner Bros. работи върху четвъртата част на „Матрицата“. Днес в уеб сайта на Warner се появи официално съобщение за медиите, което потвърждава излизането на продължението на „Матрицата“.

Изданието Variety уточни, че конкретната работа по заснемането на новия филм ще започне още тази година. Тоест, в най-добрия случай, новата част на „Матрицата“ може да излезе през 2021 година. Но определено си струва да изчакаме. Режисьор на филма е Лана Уашовски, една от сестрите Уашовски, които по-рано бяха братя Уашовски и създадоха оригиналната трилогия. Сценарият на филма също е на Лана. Но най-интересното е, че в новата „Матрица“ отново ще видим Киану Рийвс и Кари-Ан Мос. Според Variety, оригиналният Морфеус няма как да бъде върнат и навярно тази роля ще бъде дадена на по-млад актьор.

Засега няма подробности за сюжета, но това не е за учудване, понеже всичко едва сега започва. Warner Bros. се надява да впише нови идеи в „Матрицата“. Това ще бъдат идеите на Уашовски, обмислени през изтеклите години.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палуестиниец
Палуестиниец

Само да не вкарат идеите за джендърите както направиха с Денят на независимостта

Нею от Горубляне
Нею от Горубляне

Освен идеята за джендърите в култовия филм ще намерят място и идеите на феминизма, исляма и веганството. Бъди сигурен.
За справка- Виж какво направиха с продължението на други също така култови филми.

Целта е да се издоят като за последно всички харесвали този филм.

Матричар
Матричар

Кари??? – що за превод на името.

Аз Моя Милост
Аз Моя Милост

Няма такъв тъп филм като „Денят на независимостта“.
И първият и вторият и последният все боза. 🙂

Клон
Клон

Дано да не е съюз между машините и хората. Не искам разбирателство! Губи се идеята.

stormofblood
stormofblood

Интересна новина, любимият ми филм.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Такива продължения след 15/20 години, винаги са рискови, но не 💰, а идейно – всички сме свидетели 🕵 колко поредици се осраха … 😡. Отсега предвиждам се кофти неща – повече негри, всякакви обратни … като имаме предвид трансформацията на сценаристите/операторите 😀 и нуждата сегашният филм да е „политкоректен“ 🙄. Ако има продължение „След още двадесет години“ през 2042г, вероятно лайтмотивът ще е „Как изобщо е имало мъже/жени в онези тъмни времена“ – вероятен режисьор/сценарист – някой от транссексуалните наследници на Уашовски 😐.