WhatsApp въведе самоунищожаващи се съобщения

0
278

През втората половина на миналата година WhatsApp започна да експериментира с нова функция – самоунищожаващи се съобщения. Идеята беше проста: можете да изпратите съобщение и да конфигурирате то да бъде изтрито автоматично след определен период от време. Голям брой от чат приложенията и услуги за мигновени съобщения, вече поддържат подобна възможност.

Въпреки че имаше голям интерес към тази функция, след известен период на предварително тестване, компанията реши да я предостави само в рамките на груповите чатове в WhatsApp. Чатовете между двама събеседници останаха без възможността за самоунищожаващи се съобщения, но изглежда сега това е на път да се промени.

Анализирайки най-новата бета версия на WhatsApp 2.20.84, порталът WABetaInfo забеляза нови препратки към самоизтриващи се съобщения в обикновените чатове. Точно както при версията за групов чат на функцията, която вече съществува, опцията е известна като „Изтриване на съобщението“ и дава възможност на потребителите да премахнат съобщения след час, ден, седмица, месец или дори година.

Това изречение ще се самоунищожи след 5… 4…. 3….

Когато функцията за автоматично изтриване на съобщенията е активирана, иконата за чат се променя, за да обозначи това, и в самия чат се появява съобщение, което напомня на събеседниците, че определени съобщения ще бъдат автоматично премахнати. От портала, от който за първи път са забелязали информацията, отбелязват, че въпреки слуховете, функцията все още се разработва и няма да бъде достъпна веднага в следващата версия на WhatsApp приложението.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари