Microsoft внедрява в Windows 10 Insider Preview Build 18965 (20H1), наличен като ъпдейт в бързия кръг за актуализации за участниците на Insider програмата, който вече дава възможност за рестартиране на приложения при стартиране на Windows.

Актуализациите също включват промяна на центъра за обратна връзка, включително подобрения в потребителския интерфейс за търсене на помощ и поддръжка, както и страница с постиженията на участниците в Windows Insider програмата.

Microsoft също пусна Windows 10 Insider Preview Build 18963 миналата седмица, като добави възможност за показване на температурата на видео картата в диспечера на задачите и направи възможност потребителите да преименуват своите виртуални десктопи.

Ако сте участник в Windows Insider за бързия кръг на обновяване, можете да актуализиране до Build 18965, като влезете в Settings > Update & Security > Windows Update и след това проверите за нови актуализации.

За да видите пълните бележки с всички подобрения за тази вътрешна версия, можете да прочетете публикацията в блога за програмата Insider Preview.

Нова опция за рестартиране на приложения

Тестерите на Windows, които инсталират тази компилация, вече ще могат да задават приложенията им да се рестартират автоматично при вход в системата, за да могат мигновено да се връщат към работата си, след рестартиране на компютъра.

Microsoft казва:

Windows сега ви дава повече контрол с новата настройка за рестартиране на приложенията. Когато е включена, Windows автоматично записва вашите рестартиращи се приложения при излизане, рестартиране или изключване на системата, и ги рестартира следващия път, когато влезете в системата.

Настройката е изключена по подразбиране, като активирането ѝ е лесно и става като отидете на Settings > Accounts > Sign-in options и кликнете на бутона за включване.

Подобрения в интерфейса за обратна връзка

Въз основа на заявките за нови подобрения, получени от участниците в Windows Insider, екипът на Feedback Hub е включил редица подобрения и промени, които в момента се въвеждат в новия билд.

В секцията „Обратна връзка“ на приложенията, вече ще можете да виждате по-ясно разграничението между Проблеми и Предложения, показвани над всеки запис с обратна връзка, обяснява Microsoft.

Иконите и потребителският интерфейс за зобавяне на предложения, за подаване на подробна обратна връзка и коментари към отзиви, също бяха обновени.

Оправен е проблемът, при неочаквано скриване на лентата на задачи, при свързване на сензорна клавиатура

Пълният списък с поправени проблеми, може да видите тук.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bluewater
bluewater

Ще прецакат и безотказно работещия F13

Бахти
Бахти

Очаквайте нова вълна на тема – „Къде са ми данните…“ 🙂 🙂 🙂

(*)
(*)

Горе, на черешата…