Windows 11 безплатен ъпгрейд. Вземете Windows 10 за $ 8!

0
5226

Microsoft официално представи следващото поколение операционна система Windows 11 на онлайн пресконференция на 24 юни 2021 г., след 6 години от пускането на Windows 10. Основните промени се крият в потребителския интерфейс, магазина за приложения, производителността при играене на игри и режим таблет. Другата новост е че Windows 11 ще има поддръжка на приложения за Android.

Външният вид на Windows 11 е с по-заоблени ъгли на дизайна, а старт бутонът се намира в центъра на долния екран, вместо в лявата страна. Новата система има нови стилове на иконите, по-фина прозрачност, нови теми, подобрени светли и тъмни теми и повсеместни заоблени ъгли на прозорците.

Windows 11 ще поддържа приложения за Android, потребителите могат свалят и от магазина за приложения на Amazon. И Microsoft обяви, че е възстановила Microsoft Store, позволявайки на потребителите да теглят по-лесно приложения, игри, видео програми, филми.

По отношение на игрите, това е и едно от най-важните подобрения на Windows 11. Microsoft обяви, че ще представи Auto-HDR в Windows 11, за да подобри визуализацията на игрите. А DirectStorage може да осигури по-бързо време за зареждане.

Microsoft потвърди, че новата система може да бъде надградена безплатно за потребители на Windows 10, което е в съответствие с обичайната им стратегия за надграждане. И ще ви трябва компютър, който отговаря на минималните хардуерни изисквания.

Безплатното надграждане ще започне да се разпространява до отговарящи на условията компютри с Windows 10 около празниците и ще продължи до 2022 г. Ако все още не сте актуализирали до Windows 10, Godeal24 предоставя най-добрите оферти за легална, безопасна и икономична покупка. Вземете всичко, което сте искали, в  разпродажбата на Godeal24.

Windows 10 за $ 8.19!

Godeal24 предлага специална цена за някои MS продукти. Надстройка на вашия компютър с най-добрата цена само за $ 8.19 без купон за отстъпка. И Godeal24 ви предлага перфектни софтуерни продукти и обслужване на клиенти, което няма да ви остави без притеснения след покупката.

45% отстъпка за MS Windows OS

Код за отстъпка: SGO45
Имате нужда от нещо друго? Другите лицензи за Windows също са с 45% отстъпка. Просто приложете промоционалния код в количката и се възползвайте от намалението на цената.

Мега промоция за пакетни продукти – 60% отстъпка!

Код за отстъпка: SGO60
Може би се нуждаете от повече продукти, за да задоволите всичките си нужди. Godeal24 има множество опции за вас. Сега можете да се насладите на тези високоефективни пакети на справедливи цени.

Нови продукти в продажба

Godeal24 предлага също отлично обслужване на клиентите и са налични множество методи плащане, включително Paypal и кредитна карта. Малко след поръчка ще получите лиценза си доста просто и бързо по имейл.

И ако става въпрос за проблеми или просто имате въпрос, обслужването на клиенти е на разположение, за да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected] относно всякакъв вид проблеми, който сте срещнали.

 

Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!