Windows 11 вече излезе: вземете оригинален продуктов ключ за Windows 10 само за $7,5

0
1700

Ще надградите ли до Windows 11? Новата операционна система на Microsoft вече излезе. Ако компютърът ви получи известие в Windows Update, то ще можете да извършите ъпдейта до Windows 11 напълно безплатно. За да предостави актуална помощ за по-новите потребители, в операционната система Windows 11 е предварително инсталирано приложението Tips. Тази програма не само ви дава възможност бързо да научите различните нови функции, но и предоставя редица полезни съвети. Ако все пак новата операционна система не ви хареса, след обновяването на Windows 11 можете да използвате вградената функция за завръщане към предишната Windows 10, което може да стане в рамките на 10 дни. Така че, независимо дали харесвате Windows 11 или не, засега Windows 10 все още е по-добрият избор. Ако все още нямате Windows 10 на своя компютър, съвсем лесно можете да го инсталирате още сега. Интернет магазинът Godeal24.com предлага най-добрите оферти за продуктови ключове, които са безопасни, безпроблемни и изключително икономични решения за Windows 10 и за най-разнообразен друг софтуер.

Още сега можете да вземете Windows 10 при цена едва $7,5

Възползвайте се от 45% отстъпка с използването на кода BS45

60% отстъпка при използване на кода BS60

Други помощни програми

С помощта на предлаганите продуктови ключове можете съвсем спокойно да извършите надграждане до Windows 11 и да получите Windows 10 при възможно най-ниска цена благодарение на Godeal24. Ако имате въпроси или възникнат някакви проблеми, нашият екип за обслужване на клиенти ([email protected]) ще ви помогне по всяко време на денонощието.

Самият процес за закупуване е съвсем лесен, като има най-разнообразни начини за разплащане. Доставката разбира се, е безплатна. Всички предложени дотук промоционални цени са валидни само до изчерпване на количествата и ако искате да обновите своята компютърна система по време на празниците, побързайте да се възползвате от тези изключително изгодни предложения.

Забележка: всички предлагани тук продуктови ключове са легални версии. Тяхната ниска цена се дължи на факта, че те обикновено се продават заедно с компютърна система. Тази практика на продажби и препродажби е легализирана от Европейския съд.

 


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!