fbpx
19.6 C
София

Windows 8.1 излиза онлайн и физически на 18. октомври

Най-четени


Windows 8.1 ще стане достъпен не по-рано от 18-ти октомври, обяви Microsoft.

Windows 8.1 ще бъде предоставен като безплатен ъпдейт на всички потребители с Windows 8 и ще може да се свали и инсталира чрез Windows Store. Въпреки тази електронна, онлайн доставка, която по принцип би могла да стане достъпна веднага след като софтуерът е завършен, потребителите ще трябва да изчакат, докато часовникът удари полунощ на 18-ти октомври в Нова Зеландия (GMT+13). В този момент свалянето ще стане възможно по целия свят, въпреки че в по-голямата част от него все още ще бъде 17-ти октомври.

Все още няма сведения относно кога софтуерът ще бъде достъпен на MSDN и за клиентите, които използват корпоративния лиценз.

Не е ясно и защо онези, които ще свалят софтуера, ще трябва да изчакат, докато той е готов за физическа дистрибуция. Предварителното инсталиране на системата на устройствата за продан, както и разпространението на физическите копия, изисква време – в този случай закъснението от довършването на софтуера до официалното му пускане на пазара е обяснимо. Но човек би помислил, че едно от предимствата на сваляемите ъпдейти е точно това – да няма чакане за тези неща.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини