fbpx
-0.8 C
София

Xiaomi отговори на критиките на главния дизайнер на Apple

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
След, като Джонатан Айв миналата седмица разкритикува Xiaomi за копиране на идеите на Apple относно дизайна на своите продукти, отговорът на китайския производител не се забави.

Напомняме ви, че по време на интервю за Vanity Fair, Джонатан Айв бе попитан какво мисли за продуктовата линия на Xiaomi – някои от тях са много сходни с продуктите на Apple. Това разбира се, което той каза не се хареса на представителите на Xiaomi.

Съоснователят и президент на Xiaomi Лин Бин в интервю за китайски медии заяви, че гуруту на дизайна Apple трябва първо да поработи с устройствата на Xiaomi преди да ги критикува.

„Xiaomi – това е открита компания, която никого няма да принуждава да използва нейните продукти. Въпреки това, за качеството на нашите джаджи може да се съди само след като е работено с тях – казва Лин Бин. – Много бих искал да дам на Джонатан Айв смартфон на Xiaomi и с нетърпение очаквам да коментираме впечатленията му“.


Ние добавяме, че по-рано представители на китайската компания отрекоха всички твърдения за копиране на дизайна на смартфоните и таблетите на Apple, макар че приликата е очевидна. Дори някои официални изображения на продукти от Xiaomi по стил наподобяват рекламните снимки, които Apple прави.
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини