Yahoo обновиха имейл услугата си

0
14

Yahoo пуснаха нова версия на уеб услугата си Mail, добавяйки към нея две чисто нови приложения – едното за смартфона iPhone и второто – за новата операционна система на Microsoft – Windows 8. В допълнение, компанията обнови и мобилната версия на имейл услугата си за операционната система на Google – Android OS.

Новата версия на уеб услугата е много по-изчистена и борави с подобрена търсачка. Анализаторите коментират, че с промените Yahoo са целели да постигнат външния вид и функционалността на Gmail на Google. Някои от тях посочват, че промените в имейл услугата ще бъдат последвани от радикална промяна в дизайна на заглавната страница на официалния им сайт, която вероятно ще бъде представена през следващите седмици.

Доста по-важни за бизнеса за Yahoo обаче вероятно ще се окажат чисто новите приложения за iPhone и Windows 8. Те ще осигурят присъствие на имейл услугата им сред мобилните продукти – били те смартфони или таблети. Именно развитието на мобилния им пазар е един от главните приоритети на компанията очертани от новия им Изпълнителен директор Мариса Майър.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари