Yapp позволява на всеки да си създаде мобилно приложение

0
42

Хората, създали приложение, понякога трябва да чакат месеци наред преди продуктът им да бъде одобрен от собственика на съответния онлайн магазин. Една компания на име Yapp предлага решение на този проблем. Тяхната едноименна услуга, която е съвместима с Android и iOS, позволява на всеки да си създаде мобилно приложение съвсем безплатно.

За какво бихме си направили приложение? От Yapp предлагат цял арсенал от ситуации, сред които сватбени тържества, конференции, читателски клуб, ваканции, спортни отбори, класове, рожденни дни и какво ли още не. Ако, например, създадете приложение за сватбата си, всички, които го изтеглят, ще могат да получат достъп до снимките или видеата, направени по време на тържеството. Ще могат да оставят коментари или да качват своите собствени снимки от събитието.

От Yapp твърдят, че генераторът на приложения е изключително лесен за употреба и всеки може да се справи с него. Услугата предлага богат избор от приятни за окото теми и може да се ползва дори когато телефонът ни не е свързан към Мрежата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари