YouTube обнови дизайна си

1
23

Видеохостингът YouTube представи своя обновен дизайн, основният акцент в който е поставен върху абонамента за различните предлагани в него канали. Това бе съобщено в блога на услугата.

Отляво на всички страници в YouTube се появи панел със списък на каналите, за които е абониран конкретният потребител. Той съдържа и връзки към основните раздели като история на видените клипове и съхранените плейлисти. При възпроизвеждане на видео в левия панел се появява и списък с предложения за интересни клипове.

Самият плейър, чрез който се възпроизвеждат видеоклиповете, е преместен в горната част на страницата. Името на клипа и бутонът „Абониране“ вече се намират под плейъра. До бутона за настройка на абонаментите се е появил брояч, показващ броя на абонатите на конкретния канал.

Администрацията на YouTube отбелязва, че се интересува от мнението на потребителите за новия дизайн. На страницата на YouTube в Google+ трябва да се появи и информация за сесии, по време на които потребителите могат да комуникират на живо с разработчиците. Към момента на написване на статията такъв запис липсваше.

Видеохостингът YouTube стартира през 2005 година. Според статистиката, всяка минута в него се качват 60 часа видео, а потребителите преглеждат по три милиарда видеоклипа дневно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари