YouTube официално стартира онлайн-телевизията YouTube TV с цена $35 на месец

0
456

YouTube официално стартира стрийм услугата YouTube TV, анонсирана през месец март тази година. Засега предаванията могат да гледат пет американски градове – Ню Йорк, Лос Анджелис, Сан Франциско, Филаделфия и Чикаго.

Информацията, че YouTube работи върху собствена платформа за излъчване на уеб-телевизия, се пови отдавна. Сега стана ясно, че потребителите на YouTube TV могат да гледат висококачествените предавания на ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN и над десет други кабелни канала.

Новата услуга е фокусирана предимно върху „YouTube поколението“. Абониралите се за YouTube TV могат да гледат предаванията с всякакви компютърни устройства.

В YouTube TV е реализирана и система за видеозапис, базирана на електронен облак. Това означава, че потребителите могат да записват неограничен брой предавания, които да гледат по-късно в удобно за тях време.

YouTube TV може да се гледа чрез уеб-интерфейса на персоналния компютър, а за мобилните операционни системи iOS и Android се предлагат специални приложения. Поддържа се и стрийминг към телевизорите с Chromecast.

Цената на месечния абонамент за YouTube TV е $35 с възможност за използване на шест акаунта. В цената влиза и абонамента за YouTube Red, към който потребителите нямат никакви задължения и могат да се откажат всеки момент.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за