fbpx
10.8 C
София

Zoom прави бизнес срещите по-забавни

Най-четени

Zoom представи нова актуализация, която според компанията може да помогне на бизнес срещите да бъдат малко по-забавни.

Последната версия на популярната платформа за видеоконферентна връзка включва множество нови функции, насочени за повишаване на духа по време на срещата, като дава по-голяма свобода на потребителите да персонализират външния си вид и облика на заобикалящата ги среда по време на видео разговор.

Новите допълнение към Zoom включват софтуерно увеличаване или намаляване на светлината, филтри за изображения, реакции, но също така добавят и повече професионални функции като шумопотискане и нови опции за контрол на срещата по време на презентиране.

Промените

„Вярваме, че хората се свързват по-добре във видео, отколкото в гласов разговор, но усещането за свързаност, когато работите от дома, все още е предизвикателство“, пише Zoom в публикация в официалния си фирмен блог, в която съобщава новината за планираните промени. „Небрежните и забавни елементи, които ни обединяват в офиса изглежда липсваха в културата на виртуалните срещи… досега.“

„Zoom иска да ви даде възможност да се почувствате по-добре по време на виртуалните срещи, да изразите своята индивидуалност и да изградите моменти на забавление във вашия ден с някои нови функции, които увеличават забавлението и закачливостта на видео срещите.“

Актуализацията носи редица нови филтри и опции за настройване на осветлението, включително и ефект на сепия, черно и бяло и дори розово. Има и множество забавни филтри за животни и костюми за моментите, в които е необходимо малко разтоварване и облекчение.

За тези, които се нуждаят от бързо повишаване на качеството на видеото, сега има автоматизирана опция за подобряване на ефектите на осветление, както и настройка „докоснете външния ми вид“, когато искате да отбележите и покажете на някого, че според вас изглежда добре.

Вероятно най-добре приветствана ще бъде функцията за премахване на фоновия шум, която позволява на потребителите да намаляват и заглушават фоновия шум и бързите реакции, за да говорите и чувате по време на видео среща по-отчетливо, без да е необходимо да се тревожите за околния шум.

И може би най-важното сред новите промени в Zoom, е че ще платформата ще позволи на потребителите да наслагват видео върху PowerPoint презентации, като предоставя на зрителите много по-интерактивно изживяване.

За всеки, който иска да поддържа срещите си строго професионални, Zoom припомня, че всички тези филтри и функции могат да бъдат деактивирани и забранени за дадена среща на ниво акаунт, група и потребител в уеб портала на Zoom.

Новите промени са част от последната актуализация на Zoom, която е достъпна за изтегляне още сега.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини