Популяризирането на социалните мрежи породи интересен от философска гледна точка въпрос: какво става с профилите на хората, които починат? Първоначално тези профили продължаваха да съществуват неактивно, освен ако някой роднина или близък на починалия не бе разполагал с паролата му. След това, обаче, от Facebook решиха да поставят тези профили в така наречения „възпоменателен режим“, който дава достъп до тях само на техните приятели. Днес, обаче, от социалната мрежа решиха да променят тази своя политика.
Всичко важно от света на технологиите, директно в пощата ти.
С абонирането приемате нашите Условия и Политика за поверителност. Може да се отпишете с един клик по всяко време.
Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iPhone, Huawei, Google Chrome, Microsoft Edge и Opera!