fbpx
13.5 C
София

Fortnite: Party Royale

Премиерата на Fortnite: Party Royale с музикално събитие на живо със Стив Аоки и deadmau5

Ето, че премиерното събитие на Fortnite: Party Royale започва този уикенд като едно голямо отпразнуване с три музикални изяви. Едночасовото събитие ще започне утре в 6 pm PDT / 9 pm EDT или 2 am BST. Тези от вас, които...

Нови ревюта

Honor Magic 4 Lite – впечатляващо 5G устройство в средния клас

След турбулентните времена, след които Honor официално се раздели с по-големия си брат Huawei и вече е напълно отделна компания, именно това е компанията,...

Най-четени