Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1321 прегледа 0 препоръчай
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.

 

Impervious: предпазен спрей от наночастици за смартфони и други мобилни устройства

Спреят Impervious е в състояние да предпази смартфона от намокряне и падане във вода, само чрез едно напръскване. Иновативният спрей използва наночастици, които образуват защитен слой върху устройството, осигуряващ защита от прах и влага, съответстваща на стандарта IPX7. Вече няма да се страхуваме да залеем скъпото устройство с кафе или да изпуснем смартфона във ваната.Производителят гарантира, че спреят напълно защитава мобилните устройства от вредното въздействие на влага, вода, сняг, луга, прах и кал. Не се препоръчва потапянето на смартфона на голяма дълбочина.Разработчиците твърдят, че техният защитен спрей от наночастици засега няма аналог в света. Той е напълно прозрачен и осигурява допълнителна защита на екрана от одраскване и гарантира ефикасна защита от проникване на вода в продължение на 3 години.Наноспреят Impervious събра инвестиции чрез сайта за потребителско финансиране Kickstarter. Вместо необходимите $7,500 за започване на масово производство, създателите на този защитен спрей събраха цели 55,000 щатски долара. Спреят може да бъде поръчан на сайта на производителя, като един флакон струва $29,95 и е достатъчен за обработката на един смартфон или таблет. Рекламата показва мобилните устройства на Apple, но спреят може да бъде използван с всякакви смартфони.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 494 Други анкети