Анонсиран е първият трейлър на очакваното DLC за Kingdom Come: Deliverance

0
114

Warhorse Studios неочаквано разкри тийзър трейлър на следващото DLC за играта Kingdom Come: Deliverance. То ще се казва The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. Тук вие ще помогнете на сър Ханс да спечели сърцето на красивата Каролина, дъщерята на месаря.

Първоначално феновете не бяха особено впечатлени от образа на сър Ханс в началото на оригиналната игра. Присъствието му обаче се променя с течение на времето и сега всеки би му подал ръка. Той се надява Хенри да му помогне, за да вмъкнат едно малко бижу и любовно писмо в багажа на Каролина. За целта обаче ще трябва да се изправите срещу неодобряващия месар… и няколко усложняващи обстоятелствата мъртви тела.

Според разработчикът Warhorse съдържанието на новото DLC ще може да се изиграе за скромните 10-15 часа. Ще може да започнете неговата история в края на играта или ако вече сте се сприятелили със сър Ханс предварително. Все още не е обявена конкретна дата на издаване на допълнението, само уверението, че това ще стане в началото на есента. Освен това заедно с него ще пристигне и безплатен DLC ъпдейт на име Tournament. Посредством него ще може да се присъедините към множество турнири в света на Kingdom Come: Deliverance. Наградите в тях ще варират – от броня до пари. Преди това ще трябва да се решат предварителни куестове.

Amorous Adventures е само началото от плана на Warhorse за различни DLC допълнения. Следващите две са на име Band of Bastards (което ще излезе по празниците) и A Woman’s Lot.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари