Анонс на датата на излизане на Observation

0
147

No Code, студиото, отговорно за една от най-добрите инди игри на 2017, Stories Untold, разкри датата на излизане на тяхната следваща игра – Observation. Анонсът за това беше направен по време на отминалия State of Play на Sony.

Observation, както е името на следващата игра на No Code, беше анонсирана първоначално в края на миналата година. Играта представлява научно-фантастичен трилър. Нещо странно се случва на космическата станция, на която се намирате и вие трябва да разберете какво точно. Със сигурност ви звучи доста познато, но има малко отклонение от класическия сюжет. Вие сте компютър. Звездната станция е контролирана от S.A.M., изкуствен интелект, който има контрол над камерите, управлението и различните инструменти на станцията. Вие ще трябва да помогнете на доктор Ема Фишър, която е нагърбена със задачата да разследва мистерията на космическия кораб. В същото време обаче, нещо се случва и самия вас, така че трябва да внимавате много.

„Когато нашето студио No Code беше основано, аз имах един конкретен проект наум: Observation. Първоначално проектирана, като „2001-ва, само че играете като HAL“, този проект беше основния ми стимул за създаването на студиото и изграждането на екипа“, обяснява на страниците на официалния блог на PlayStation, Джон Маккелан, творчески директор на No Code и един от основателите на компанията. „Ние сме много развълнувани – четири години и две игри след това – да анонсираме, че Observation ще дебютира за PlayStation 4 на 21.05.2019!“.

Играта излиза и за PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за