Сам Барлоу, известен с интерактивните си FMV проекти, като Her Story и Telling Lies анонсира своята следваща игра: Immortality. Тя беше представена по времето на Future Games Show, част от Е3 2021.

Играта ще е в същия стил, като изброените заглавия и излиза през следващата година в Steam. Immortality представя историята на неизвестна актриса с името Мариса Марсел. Тя е участвала в три филма, които обаче по някаква причина така и не виждат бял свят. Внезапно, Марсел изчезва и изглежда около това ще се концентрира историята на Immortality. Сценаристите на Immortality са имена, чиито филми, по които са работили са чували вероятно всички: Алън Скот (Don’t Look Now, Queen’s Gambit), Амилия Грей (Mr. Robot) и Бари Гилфорд („Диво сърце“, „Изгубената магистрала“) – изключително силен състав, което обещава Immortality да е нещо наистина специално. Последната игра на Барлоу, Telling Lies, се прие изключително добре, както от геймърите, така и от медиите.

„Мариса Марсел беше филмова звезда. Тя беше направила три филма. Но никой от тях не излезе. И Мариса Марсел изчезна. Новата игра на Сам Барлоу, създател на Her Story“, гласи краткия анонс на Imortality в Steam.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари