Dark Pictures Anthology: Little Hope, следващата част от хорър антологията на Supermassive Games, вече има нова дата на излизане: 30.10. Анонсът за това идва скоро, след като видяхме и ново видео към играта.

Подобно на много други проекти и събития от гейм света, и играта на студиото беше засегната от „новото нормално“. Това наложи промяна в плановете на Supermassive, които решиха да преместят появата на Little Hope с няколко месеца напред.

Little Hope е втората игра от планираната хорър антология, която ще е съставена от общо осем видеоигри. Интересният проект на Supermassive (Until Dawn) цели да поднесе независими една от други игри, които разглеждат различни популярни теми и тропи от жанра. Така например, първата игра от поредицата, Man of Medan, вдъхновена от действителна мистерия, беше в стил „призрачен кораб“. Следващата игра от сериите, Little Hope, явно ще е в стила на „изоставеното градче“. То ще ви срещне с група младежи, които се губят в мъглата на призрачно селце и им се случват доста неприятни неща, докато се опитват да се измъкнат от него. Всяка игра от Dark Pictures Anthology си има свой собствен екип, режисьор и сценарист.

„Изоставени и съвсем сами, след като автобуса им катастрофира в лошото време, четрима колежани и техният преподавател са изоставени в отдалеченото градче Литъл хоуп. Притиснати в капана на мистериозната мъгла, те търсят отчаяно начин да избягат, докато ужасяващи видения от миналото ги преследват в сенките. След като стават свидетели на ужасяващото минало на градчето и непоносимите събития, случили се по времето на голямото гонение на вещици от XVII век, същества от Ада започват да ги преследват“, гласи анонса на играта в материал от тази седмица на директора и продуцент в Supermassive Games Пийт Самюелс. в блога на PlayStation.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари