Една дългогодишна поредица ще получи своето продължение през тази година. Разработчикът Frima Studio и издателите на играта Kalypso Media анонсираха официално Disciples: Liberation – тактическа ролева игра, която излиза конзоли и в Steam в края на тази година. Поредицата води началото си от 1999, когато се появява и първата игра от сериите – Sacred Lands.

Frima обещават, че с Disciples: Liberation вие ще получите не само силна история, изпълнени с обрати, но и изключително добре направена походова бойна система и кампания с продължителност от над 80 часа. Мрачната фантазия ще предложи огромен и разнообразен свят, уникални класи, от които да избирате и ужасяващи зверове и босове, с които да се сражавате. Над 270 ще са отделните куестове, които водят до пет напълно различни финала. Самата среда ще предложи достатъчно разнообразие – от ледената тундра през гъсти гори и пусти вулканични полета – всички те, криещи различни тайни и загадки. И подобно на други подобни игри, класовете, между които ще може да избирате се отличават и допълват един друг, позволявайки ви да изберете фракцията, с която ще обедините сили спрямо вашия собствен стил на игра без да се налага да правите компромиси с предпочетената от вас стратегия за успех. И заедно с възможностите за изграждане на база и крафтинг системите, силният ролеви акцент и добре изградени походови механики, Frima предлагат и онлайн режим за двама човека.

Disciples: Liberation излиза в края на тази година за предишното и настоящето конзолно поколение, както и за PC. По-долу може да видите и премиерното видео към играта, което за съжаление не представя геймплей, но да се надяваме, че в следващите месеци ще видим такъв.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари