Анонс на Infamous 2

0
42

Преди броени дни Sony анонсираха продължението на Infamous. Играта отново се разработва от Sucker Punch Productions и ще продължи историята за Cole MacGrath, но този път в нов град, наречен New Marais.

Промяната, която веднага се набива на око, е новият външен вид на Cole, който е решил да пусне малко повече коса и брада и изглежда леко подмладен. Друга доста по-забележителна промяна е, че новият град New Marais изглежда се намира в миналото. Това се забелязва на картинката, която можете да видите по-долу. По време на първата игра Kessler казва на Cole, че той може да пътува във времето и очевидно това ще е ключова роля в новата игра. Друг е въпросът какво прави хеликоптер на картинката.

Авторите са обещали по-големи и по-трудни босове, балансирана система за морал, която няма да е просто „черно и бяло“, далеч по-визуално различими зони и възможност за онлайн функции. Cole все още няма да може да плува – според Sucker Punch това никога няма да стане, давайки добър пример с тостер във вана.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари