Анонс на Metal: Hellsinger: хеви метъл шутър вдъхновен от Doom

0
191

Metal: Hellsinger е микс от забързан шутър, който изправя играчите срещу орди от чудовища, но с уникална по рода си черта – синхронизацията с музикалния ритъм има отражение върху геймплея.

Макар и на пръв поглед да наподобява на титана в този жанр, а именно Doom, този проект взема под внимание как се представяте на фона хеви метъл саундтрак. Синхронът на вашата стрелба с фоновата музика дава отражение върху нейната тежест и това пък на свой ред ви позволява да сеете още повече разруха около себе си. 

Проектът е оглавен от David Goldfarb, режисьор на Payday 2, главен дизайнер на Battlefield 3 и Battlefield: Bad Company 2. Освен това, той е и съосновател на студиото The Outsiders. Страницата на Metal: Hellsinger в Steam описва този проект, като такъв, който е изграден с много страст. 

Играчите влизат в ролята на полудемон, получовек, който се подвизава под името The Unknown. Докато опустошавате всеки демон дръзнал да се изправи срещу вас, на фона ще звучи музика, чиято вокалисти са познати на феновете на метъл жанра измежду вас, а именно Matt Heafy от Trivium, Mikael Stanne от Dark Tranquility, Björn Strid от Soilwork и Alissa White-Gluz от Arch Enemy. Troy Baker (The Last of Us) ще разказва историята на играта. 

Metal: Hellsinger ще излезе за PlayStation 4, Windows PC, and Xbox One през 2021 г. Вижте трейлъра по-полу:

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари