16.1 C
София

Бордовата игра Boom Street излиза на 6 януари

Най-четени

Интерактивната бордова игра Boom Street ще дебютира в Европа на 6 януари за конзолната система Wii. Информацията беше съобщена от Nintendo и цитирана в Eurogamer.

Под името Boom Street в Западна Европа ще се продава играта, която в Япония е по-позната като Itadaki Street. Структурата и геймплея на играта напомнят за добре познатото настолно заглавие Монополи (Monopoly).

Целта на играта е бързото забогатяване и разоряването на опонентите чрез купуване на имоти и извършване на инвестиции. В Boom Street ще има отделен фондов пазар, който ще позволява на геймърите да купуват акции и компании, и впоследствие да получават дивиденти от инвестициите си.

Дъските за игра, които ще бъдат налични в заглавието са вдъхновени от някои нива в Mario и Dragon Quest. Ще бъдат достъпни терените Starship Mario от Super Mario Galaxy и Alltrades Abbey от Dragon Quest. Играчите ще могат да играят с персонажи от сорта на Mario, Luigi, Bowser, Yoshi, Slime, Platypunk и Stella.

С помощта на една Wii конзола ще може да се играе локално с максимум четири играчи. Хората, които не могат да намерят партньори за игра близо до себе си ще имат опция за онлайн забавления, но първо ще трябва да намерят достъпна Wi-Fi мрежа, с която да се свържат към интернет.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини

0
Какво мислите? Добавете коментар.x
()
x