Играете ли Grounded? Ако все още не сте се впуснали във вселената на Obsidian Entertainment и Microsoft, то знайте, че над пет милиона други вече са го направили. Това стана ясно от специално съобщение от създателите на играта от тази седмица, в което те съобщиха впечатляващата новина. Поводът за появата им обаче току-що появилото се ново обновление за Grounded (под номер 0.4), което добавя изцяло нов подводен свят, който вие – малкото човече – заедно със своите другари да изследвате. Анонсът за излизането на Koi Pond, както е името на обновлението, бе придружен от ново видео към играта, което представя новите неща тук, както и специално послание на разработчиците, които очертават това, което предстои оттук нататък за Grounded.

Obsidian отбелязват, че за в бъдеще те ще започнат да издават по-големи пакети със съдържание, но в началото поне обновленията ще се концентрират над подобряването на наличните системи и света на играта.

„Това включва подобрение на начините, по които работят сейвововете с цел подобрена стабилност, промени по инвентара, като например промяна по отношение на това екипировката да не заема толкова много слотове и подобрение в изграждането на базата. По отношение на съдържанието, летящите създания се явяват приоритет за нас. Вярваме, че това ще донесе огромна промяна в играта във връзка с това как защитавате и изграждате базите си, докато в същото време добавяме нови неща за измайсторяване“, пишат създателите на Grounded.

Що се отнася до новото съдържание конкретно, след добавянето на езерцето Koi, Obsidian вече работят по Sandbox и Haze елементите. А когато бъдат в бъдеще добавени и те и нещата заработят по план, следващата стъпка ще е историята, куествете и съдържанието за всички налични лаборатории.

Grounded представлява любопитно отклонение за студиото, известно с игри, като Fallout: New Vegas, The Outer Worlds и Pillars of Eternity. Играта се разработва с новия собственик на Obsidian, Microsoft и разкрива един приказен свят, в който деца са смалени до размера на буболечки. Попаднали в задния двор на къща, на тях им се налага да се справят с куп проблеми, с които едва ли са си мислели, че някога ще се сблъскат. Играта все още е в етап на „Ранен достъп“ без ясна дата на излизане на финалната версия.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари