Премиерата на Biomutant чука на вратата, а THQ Nordic и Experiment 101 не престават да ни подават нова информация за играта. И този път тя идва под формата на трейлър, в който виждаме важни подробности за това, което изглежда ще е една от най-забавните игри на настоящата година. Видеото по-долу е представено от творческия директор на Biomutant Стефан Люнквист, който хвърля повече светлина върху света на Biomutant, различните ролеви елементи, био- и психомутациите, племената и старта на играта.

Още в началото, вие ще получите възможността за персонализиране на вашия герой, вземайки предвид различни негови характеристики. След като подготвите вашия герой и го въоръжите (може да направите избор от всякакъв вид оръжия, които също да променяте и подобрявате, както си поискате. Кой не иска да има огромна розова четка за зъби с убийствена сила?), вие ще трябва да изберете едно от шестте основни племена, за да влезете в съюз с тях – ще може да промените избора си, когато поискате по-късно. Три от племената са си поставили за мисия да спасят Дървото на живота, а другите три смятат, че то трябва да бъде оставено да загине и всичко да започне от начало. Може да видите повече за героите и вашите врагове, за мутациите и света на играта в самото видео.

Biomutant излиза на 28-ми този месец за Xbox One, PS4 и PC.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари