THQ разкри новата си игра BioMutant, която се очаква да бъде „пост-апокалиптична кунг-фу легенда с отворен свят“ за конзолите PlayStation 4, Xbox One и Windows персонални компютри. Заглавието се разработва в Стокхолм от студио Experiment 101, основано от бившият креативен директор на Avalanche Studios Стефан Люнгвист.

Според официалния уебсайт, BioMutant ще позволи на играчите „да променят способностите на героите си и техния облик с мощни мутации, бионично оборудване и оръжия“. Въпреки че главният герой изглежда като космато, подобно на язовец създание, според студиото ще имате възможност да го модифицирате с нокти, бодливи опашки и крила. Можете да научите своят „домашен любимец“ дори на психомутации като телекинеза и левитация. Добавянето на роботизирани крайници е само върха на айсберга. Въпреки големия набор от оръжия бойното изкуство ще остане най-голямото ви преимущество.

Описанието гласи: „Системата на бойните изкуства позволява свобода на движенията и гъвкавост заедно със смесените техники и ръкопашните сили от вашите мутации. Избирането на нови Ушу стилове по време на игра и срещането на нови майстори непрекъснато надграждат вашият избор така, че кунг-фу боят никога да не остарее„.

BioMutant е планирана да излезе през следващата година, макар че конкретна дата или период все още не са потвърдени. Междувременно любопитните могат да изгледат новия трейлър.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари