Ninja Theory (Hellblade: Senua’s Sacrifice, Enslaved, DmC: Devil May Cry) вече е под крилото на Microsoft и студиото може да бъде преспокойно за бъдещето си. Работи се по мистериозна игра с предварителното име Project Mara, по нов Hellblade, който очакваме да излезе за следващото поколение Xbox, но заедно с тях, малък екип от Ninja Theory се е заел да представи забавно екшън приключение в лицето на Bleeding Edge.

Играта съчетава класически комбат и шутър елементи с модерна визия, характерните за днешните игри онлайн съревнования и различни режими, състезателен характер и хаплив хумор. Разкрита по време на Е3 2019, играта се позиционира в специално нишово пространство, според своите създатели. „Когато играете играта, вие наистина може да почувствате разликата между The Bleeding Edge и всички останали неща в това пространство. Това не е като нищо друго – поне от нещата, които аз знам“, заяви в края на януари творческия директор на Bleeding Edge Рахни Тъкър.

В края на миналата седмица, Ninja Theory, чрез Arekkz Gaming, представиха продължително видеоръководство към играта, в което може да научите повече за основните герои и техните отличителни характеристики и предимства, основните класове и по какъв начин да елиминирате най-ефектно вашите противници, как се вписва кооперативната работа в Bleeding Edge и въобще, какво може да очаквате от играта като цяло.

 

Играта излиза в края на март за PC, Xbox One и в Game Pass, абонаментната услуга на Microsoft за видеоигри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари