Видео към Concrete Genie разказва повече за историята в играта

0
94

Тази седмица, Pixelopus представиха ново видео към Concrete Genie, тяхната следваща игра – иновативен проект за PlayStation 4.

Играта ще ви срещне отблизо с Аш, умно малко момче, което е обект на лошо отношение в училище от свои съученици, който вярва в доброто от цялото си сърце и желае да направи света едно по-добро място за живеене. Родният град на Аш – Денска – някога живо и пъстро градче, днес е превзет от мистериозната Тъмнина. Всичко зависи от Аш и неговия ум и четка, за да върне цвета в града.

„Ще забележите в трейлъра, че Аш открива магическа четка, която е напоена с „жива“ боя, способна да създаа фантастични пейзажи и странни същества, които ние наричаме духчета (Genies). Всяко едно нещо, което рисувате и създавате в играта ще е уникално и персонално свързано с вас, и вие получавате възможността да рисувате на всяка една стена в играта, така че всяка версия на град в играта на отделните играещи ще е напълно различна от тази на другите“, пише Доминик Робияр, творчески директор на Pixelopus. Освен новото видео, Робияр обяви, че студиото и Sony са подготвили и два специални режима на играта за PlayStation VR, за които Pixelopus ще разкажат по-късно това лято.

Concrete Genie излиза тази есен за PlayStation 4.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за