Видео към Days Gone поставя акцент над открития свят на играта

0
77

Един от последните ексклузиви за PlayStation 4, Days Gone на Sony Bend излиза в края на този месец и ще ни предложи огромен открит свят и множество място за действие. Главният герой Дийкън пътува със своя кросов мотор из пост-апокалиптичния свят на опустошената преди две години от пандемия страна. Населявана от инфектираните преди хора, а днес същества, известни като „фрийкъри“, изключително враждебната природа и мутирали зверове, Дийкън се отправя на едно последно и изключително опасно пътешествие.

Именно огромният свят на играта и основния начин да го изследвате – мощната машина, с която пътува Дийкън – са акцент в ново видео към играта, което може да видите по-горе.

Разработвана от 2013, Days Gone беше официално разкрита от Sony по време на Е3 2016. Играта трябваше да излезе още миналата година, но беше забавена за началото на тази година, а впоследствие отново забавена – за 26.04, когато и ще излезе. Главният герой, Дийкън Сейнт Джон, някога в миналото обикновен рокер, днес е просто наемник, който се опитва да оцелее, убивайки за пари. Самите фрийкъри не са единствените ви врагове. Тук са младите „нютс“, както и изключително агресивните „суормъри“, както и „скриймърите“. Но хората не са единствените, засегнати от пандемията. По пътя си срещате инфектирани мечки, вълци, врани и други животни, които са ваши врагове.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за