Видео към Frostpunk представя „безкрайния“ режим

0
179

За едно безкрайно зимно приключение.

Само преди няколко дни ви съобщихме за анонса, който направиха 11 bit по отношение на новото допълнение към Frostpunk. Тогава те не уточниха точна дата на излизане, а обявиха, че съдържанието ще дойде скоро. Тази седмица то дойде под формата на обещания и дълго чакан „безкраен“ режим, три нови карти и ново съдържание, като например The Archive.

Безкрайният режим прави това, което може да очаквате от него – възможността да играете дълго време чрез случайно генерирани събития или сценарии, подготвени и с ваша помощ. Самият Endless режим идва в два подрежима: Endurance, за тези от вас, които обичат да играят своите игри на максимална трудност, и Serenity, формат, който ще щади, както вас, така и малките човечета, за които трябва да се грижите. Заедно с това, идват и нови декорации за вашия град, както и нова механика – The Archive, която ви позволява да подреждате и съхранявате цялата информация, представяна пред вас да я четете по-късно. И разбира се с безплатното допълнение идват и фиксове и подобрения, насочени към докладвани от общността проблеми във Frostpunk.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари