Видео към Pillars of Eternity II представя най-големия град в Deadfire

1
20

Obsidian представи ново видео към Pillars of Eternity II: Deadfire, в което ни развеждат из най-големия град в играта: Некетака. От подземията на The Gullet до прекрасния дворец на върха The Serpent’s Crown, видеото ни представя различните възможности, които ще ви се предоставят на вас и вашите сподвижници. Това, разбира се няма да е единственият град в Deadfire, като за кратко виждаме картата на Dunnage, който обаче не е акцент в новото видео.

Първата локация, която е разгледана по-подробно е магическия магазин The Dark Cupboard и се представя нова възможност – да откраднете – начинание, което, ако не сте подготвени, по-добре да не пробвате, защото стражите са бдителни и далеч по-силни от героя ви. Огромното имение на архимагьосник и баня в римски стил са следващите по-големи локации, огромният палат на върха на планината и подземията – The Gullet – основна атракция на Некетака, място достатъчно опасно и привлекателно за вас и вашата банда да се забавлявате с часове, също биват разгледани.

Pillars of Eternity II: Deadfire е продължение на хитовото RPG заглавие, което се очаква да излезе официално следващата година за PC, macOS и Линукс. Играта има изключително успешна кампания в краудфъндинг платформата Fig, където събра вече над $4 400 000, надминавайки търсените от разработчика $1 100 000, като над 33 000 са хората, подкрепили проекта.

Какви са очакванията ви към Pillars of Eternity II: Deadfire и чакате ли играта да излезе? Какво очаквате да е променено за добро в нея? Може да споделите в коментарната секция под настоящия материал.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
stormofblood Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
stormofblood
stormofblood

Аз лично останах много доволен от първата част. Очаквам 2-рата да е още по-добра. Искам да я направат по-дълга и да има повече „end game“ съдържание.