Видео към Total War: Thrones of Britannia представя ключови механики в играта

0
299

SEGA и Creative Assembly представиха изцяло ново видео към Total War Saga: Thrones of Britannia. То разглежда две от важните механики в играта: политика и интриги, което ви въвежда в изкуството да оцелеете на върха в средновековна Британия.

„Приемайки страната на англичаните, скотите, уелсците, великата викингска армия или викингските морски крале, играещите Thrones of Britannia ще трябва да усвоят тъмното изкуство на политиката, използвайки всеки възможен метод – от уреждането на бракове и подаряването на земя до подкупите и в най-крайни случаи, даже убийството. Новото видео Politics & Intrigue, което пускаме днес, разкрива някои от машинациите, които може да се случат по време на управлението ви над разпокъсаните британски острови“, гласи анонса, съпровождащ видеото.

Total War Saga: Thrones of Britannia е част от новата серия игри на Creative Assembly, Total War Saga. За разлика от други Total War игри тук акцентът е точно определен времеви момент от историята, както и конкретен регион, свързан със събитията в играта. Конкретно тази игра, която е самостоятелна история разглежда нападението над британските острови от Голямата викингска армия на датчаните през IX век.

Играта излиза след по-малко от месец – на трети май, за персонални компютри в Steam, където понастоящем е намалена с 10%.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари