Видео към Wolfenstein 2 представя „нацисткия Супермен“

0
36

Bethesda знаят, че рекламата печели и могат да правят рекламни видеоматериали, които винаги са впечатлявали. Последният добър пример за това, без никакво съмнение представлява Fallout 4. Показаха го и преди това с Wolfenstein: The New Order, показват го и сега с The New Colossus.

Както знаете, следващият Wolfenstein ще е втората игра от планираната трилогия за смеля БиДжей и борбата му с нацистката напаст. Тази седмица имаме и ново видео към играта. Макар и да включва съвсем малко геймплей, то определено си струва да се види. Изготвено в стилистиката на американските филми за супергерои от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век, новото видео ни представя един германски Супермен или в случая Blitzmensh и неговите верни сподвижници. Той успява да се справи с всеки един американски символ, в това число Статуята на свободата, Чичо Сам, гигантски робот и истински пилигрими, за да може нацистката справедливост да възтържествува.

Играта излиза на 27.10 и ще ви срещне с една алтернативна версия на САЩ през 60-те години, в която страната е завладяна от нацисткия ботуш, по американските улици се веят свастики, а кук-лукс-клан бойци си се разхождат спокойно, потънали в разговори.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари