fbpx
4.3 C
София

Вижте първите реални снимки на PlayStation 5

Най-четени

През последните месеци постоянно виждахме различни новини и спекулации за следващата игрова конзола на Sony – PlayStation 5. Първата изтекла информация бяха няколко рендера, направени от портала LetsGoDigital по данни за патенти, които Sony е защитила, които предсказваха потенциално какъв ще бъде дизайнът на PS5. Преди около седмица, Sony официално оповестиха част от параметрите на игровата конзола.

Днес виждаме ново видео от портала ZONEofTECH, в което се показват първите реални изображения на прототип на PS5, които са били изпратени директно от президента на компанията Даниел Ротар. Разбира се, очевидно е, че това не е финалният продукт, който Sony ще предостави за продажба в края на 2020-а година и има силна вероятност крайният вариант доста да се различава от всичко, което предварително очакваме. Вижте повече от видеото:

 

Вероятно на изображенията е показана мостра за инженери и разработчици, която е все още в ранен етап и вероятно изглежда много различно от крайния продукт за масовите потребители. Въпреки това, поне от снимките се потвърждава за V-образния дизайн, за който всички говорят, още от първите изтекли рендери на конзолата.

На самите изображения се вижда, че на конзолата е отпечатан надпис „Прототип 1, не е предназначен за продажба“ и имена интересен детайл над USB портовете, който наподобява вградена камера, но е напълно възможно и това да е бутон. С изключение на малки разлики на предния панел, въпросните реални снимки на PS5 се доближават изключително до рендерите на LetsGoDigital, направени по сведенията от патентите на Sony.

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Аз ве аз
Аз ве аз
2 години

туй е грозно ве…

Георги
Георги
Отговор на  Аз ве аз
2 години

Да си чувал за devkit ?! Този прототип изглежда така главно заради охлаждането.

нзнз
нзнз
Отговор на  Георги
2 години

Това не го прави по-красив.

Георги
Георги
Отговор на  нзнз
2 години

ми недей го купува

нзнз
нзнз
Отговор на  Георги
2 години

Като нещо е грозно, е грозно без значение дали е по-функционално и това няма да промени решението ми да го купя или не, нито дали ще харесам крайния резултат. За теб щом е красиво добре, щом смяташ, че щом нещо не е красиво и не заслужава да се купува, остави другите сами да решават, защото хубавите неща не винаги са функционални, а прототипа си е грозен и просто го признай, вместо да се опитваш да втълпяваш твоето мнение, което очевидно не е безпристрастно.

Георги
Георги
Отговор на  нзнз
2 години

Какво ме интересува мен какъв е прототипът ?! Аз да няма да купувам прототип ? Наясно ли си, че има прототипи буквално компонентите сложени на 2 дъски и това е. Тества се дали работи добре, след това се тества дали се охлажда добре и се прави дизайн.

нзнз
нзнз
Отговор на  Георги
2 години

Ти май не си наясно, защото приемаш твърде насериозно това, че хората не харесват как изглежда прототипа.

Георги
Георги
Отговор на  нзнз
2 години

Видяхме кой не е наясно споко.

Георги
Георги
Отговор на  нзнз
2 години

И да слабо ме касае кво ще си купиш и дали ще го купиш или не. Със сигурност има хора, които не харесват дизайна на пс4, но това не пречи да продадът над 100 мил бройки нали ?

Ehe
Ehe
Отговор на  нзнз
2 години

Абе брато, човека ти обяснява, че е прототип и ще изглежда по съвсем различен начин като го пуснат на пазара, а ти продължаваш да бучиш като пълен дебил.

Koi
Koi
2 години

Прототип. Най-вероятно ще изглежда по друг начин.

Георги
Георги
Отговор на  Koi
2 години

разбира се

Нови ревюта

Подобни новини