Едно осем годишно чакане е към своя край, защото на десети излиза Cyberpunk 2077, следващата голяма игра на полското студио CD Projekt RED и първото им отклонение от света на „Вещера“ от много години насам След няколко мъчителни забавяния и дискусии около корпоративната култура в гейм индустрията днес, играта ще се появи в пълния си блясък следващата седмица и може да ѝ пожелаем успех.

Тези дни се появи изключително забавно видео в Интернет. То е дело на ентусиаст, но направено по наистина професионален начин от потребител на YouTube с псевдонима Duren. Става дума за пресъздаване на оригиналния трейлър към Cyberpunk 2077 в света на World of Warcraft. Duren е успял да пресъздаде всяка една сцена от споменатото видео по забележителен начин, който заслужава само адмирации. Може да видите видеото по-долу.

Cyberpunk 2077 ще ни предложи огромен свят с открити нива, добра музика, качествена визия и да се надяваме – една достойна за киберпънк заглавие история. В играта ще видим даже истинска холивудска звезда – познатият с няколко наистина запомнящи се роли в sci-fi заглавия Киану Рийвс. Освен с участията си в „Матрицата“, Рийвс вече има опит в киберпънк жанра – с „Джони Мнемоник“ от 1995 година. Що се отнася до Рийвз, в скорошно интервю за Seeking Alpha, един от шефовете на CD Projekt RED разкри, че Киану Рийвз вече се е заел с играта и макар и да не я е завършил, той е влюбен в нея. Е, щом самият Нео я е харесал, няма как Cyberpunk 2077 да не е нещо изключително, нали?

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари