id Software представи за екшъна DOOM важното обновяване с номер 6.66 (интересен е хуморът на създателите на играта), което прави всички обновявания от „сезонния ваучър“ съвършено безплатни.

Тоест, сега трите големи обновявания – Unto the Evil, Hell Followed и Bloodfall, стават безплатни. Или по-точно, интегрират се в клиента на играта. Това са огромни части с нова информация, нови оръжия и режими, и нови карти.

Обновяването за DOOM номер 6.66 внася известни промени в системата на развитие в мултиплеъра. Вече няма да има случайно разпределяне на наградите. Предметите ще могат да се откриват само след достигането на следващите нива или успешно изпълняване на мисия. Леко е променен и интерфейсът, коригирана е и системата за специални възможности.

И накрая, може би най-приятният момент – id Software съществено е намалила цената на DOOM. В Steam, играта вече струва 29,99 евро, а в Xbox Store цената е едва $15,00. Това не е всичко, днес (20 юли) геймърите с PC и Xbox One могат да получат безплатен достъп до първите две мисии на играта, както и неограничен достъп до мрежовата игра и SnapMap. Играчите с PlayStation 4 могат да се възползват от това предложение до 27 юли.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари