18.6 C
София

Всички подробности за Assassin’s Creed Valhalla до момента

Най-четени

Най-накрая беше разкрита пред всички официалната премиера на следващото попълнение в семейството на Assassin’s Creed, чието име от по-ранната ни публикация разбрахме, че е Valhalla. Трейлърът, който можете да видите по-долу ще постави играчите в ролята на Ейвор –  яростен викингски войн, който е израснал с истории за епични битки и слава, чиѝто копнеж да заеме своето място на бойното поле става неговото житейско призвание.

За чест, слава, плячка и Валхала

Assassin’s Creed Valhalla обрисува бруталната реалност на тъмните векове, където войната е в разгара си и кралствата падат едно след друго. Играчите ще поемат курс от Норвегия към едновременно красивите, но и заплашителни земи на Англия и отвъд, за да преживеят начина на живот на един викинг, взимайки участие в опустошителни битки до обикновени дейности като ловуване, риболов, игри на надпиване и др. Подобно на Origins и Odessey, Valhalla ще представи мащабен свят, но все още не е ясно точно колко и дали ще надмине по-големина тези от предишните заглавия.

Всеки избор има значение

Една от ключовите характерни черти на предстоящото заглавие е задълбочената RPG система, която ще позволи на всеки да оформи своя персонаж и въздейства на света около него. Всеки избор ще има значение – политически съюзници, военни стратегии, до прогресията при различните диалози и екипировка.

По-развита бойна система

Бойната система ще представи възможност за битка с две оръжия едновременно, като брадви, мечове и дори щитове. Геймплея обещава разнообразни начини за поразяване на враговете; от обезглавяване, сразяване от разстояние до класическите за тази поредица потайни убийства чрез емблематичното скрито острие. Освен това, Ubisoft обещава, че ще сблъска играчите с най-разнообразната селекция от смъртоносни врагове представяни някога в тази поредица.

Битки от епични размери

В допълнение, играчите ще могат да се впуснат в епични нападения срещу саксонските войни и техните укрепления на територията на Англия, водейки Ейвор и своя клан към несметни богатства. 

Изграждане на селище

Любопитното при Assassin’s Creed Valhalla е, че ще има възможност за изграждане на селище; ще има опции за конструиране и ъпгрейдване на сгради с множество възможности за персонализиране, включвайки бараки, ковачница, салон за татуировки и др. Освен това, играчите ще могат да наемат нови членове и така задълбочат още повече своето преживяване.

Създаване на идеалните наемници

И не на последно място, ще има опция за създаване и персонализиране на наемници за клана на главния герой, които ще могат да бъдат споделяни онлайн с приятели в случай, че имат нужда от допълнителна помощ при следващото си нападение. 

Assassin’s Creed Valhalla ще излезе през коледните празници за PS4, Xbox One, PC (посредством Epic Games Store и Ubisoft Store), Uplay+, както и за следващото поколение конзоли (не е ясно обаче дали ще бъде достъпен за PS5 в деня на своето излизане).

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини