Главният герой от Firefly може да играе Nathan Drake в Uncharted филма

0
42

След като David O. Russel напусна филмирането на Uncharted, на негово място се появи по-успешният според феновете на франчайза режисьор Neil Burger. Популярното мнение на фенската аудитория е, че Russel не гледал на Uncharted като нещо повече от Индиана Джоунс в 21 век. Burger, от друга страна, смята, че игрите от серията имат огромен потенциал и в тях вече има достатъчно развитие на героите, откъдето да се извлече материал за филм.

Едно от първите неща, които гейм списанията запитаха Burger, е какви са плановете му за главната роля във филма. Той сподели, че за момента все още се пише сценарий, а екипът ще бъде избран на по-късен етап. Все пак спомена, че е наясно, че Nathan Drake може да се опише като Michael Raynolds без космически кораб. Raynolds е главният герой в култовия сериал Firefly, а актьорът, който го олицетворява, е Nathan Fillion. Освен припокриващото се първо име, феновете смятат, че Fillions има големи прилики с Drake и ще бъде чудесен в ролята.

Заедно със стария режиьор си отиде и неговото мнение, че в главната роля би бил страхотен Mark Wahlberg. Фен аудиторията моментално се намръщи на идеята, като повечето геймъри сочат за виновник „лошата игра на Wahlberg в представянето му на Max Payne преди няколко години“. Самият Wahlberg може и да си е изиграл лошо картите, тъй като по време на интервютата за Max Payne спомена, че не е пускал заглавието, защото не искал да стане „зависим от видео игрите“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари