Гледайте 1 седмица поточни предавания на GDC в Twitch

0
124

GDC стартира седмица от поточни предавания вчера. След прекратяването на конференцията организаторите обявиха миналата седмица, че ще предадат някои от важните новини чрез Twitch. Текущият график включва изявления от някои, но не от всички участници в събитието.

След няколко поредни седмици, в които различни изложители обявиха, че се оттеглят от събитието поради опасения, свързани със здравето и безопасността поради коронавируса, организаторите на GDC бяха принудени да анонсират неговата отмяна, с идеята да се състои през лятото. Въпреки това, все още не е ясно дали въобще ще се случи в края на краищата. Поради тази причина, част от темите, които бяха предвидени за самата конференция ще бъдат излъчени на живо, като някои от тях включват геймплей и разказване на истории, композиране на тематична музика и др. 

По-късно тази седмица ще бъде обсъдена достъпността в Borderlands 3, matchmaking в Halo 5, менталното здраве, гейм дизайна на Baba is You и повече. Можете да видите наличния график на официалния уебсайт на конференцията.

Поточните предавания започнаха вчера и ще продължат до 20 март. Очаква се да бъдат добавени и още теми впоследствие. Освен това, церемонията по награждаване на The Independent Games Festival и Game Developers Choice Awards също ще се предават поточно утре, 18 март. Междувременно предстои да излезе повече информация как гиганти в гейм индустрията като EA, Ubisoft и др. ще преструктурират своите планове, така, че да осведомят своите почитатели за новостите около техните разработки.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари