Дебютът на Grand Theft Auto 5 се очаква през октомври

0
57

Онлайн биографията на един от аниматорите на Rockstar North издаде кога ще дебютира дългоочакваното заглавие Grand Theft Auto 5. Играта трябва да излезе през месец октомври, тази година, съобщи Eurogamer.

Служителят отбелязал Grand Theft Auto 5 както в автобиографията си в Google Docs, така и в своя профил, който се намира в LinkedIn. И на двете места било записано, че заглавието трябва да бъде публикувано именно през октомври.

За момента представителите на Rockstar отказват да коментират информацията, но въпросният аниматор е премахнал любопитния файл от Google Docs, както и всички споменавания на Grand Theft Auto 5 от профила си в LinkedIn.

Работата по петата част на популярния франчайз, който поставя геймърите в ролята на автокрадци беше анонсирана през миналата година, но към този момент разработчикът Rockstar и издателят Take-Two не са коментирали кога може да се очаква играта да бъде готова.

За Grand Theft Auto 5 все още се знае твърде малко. Не е ясно дори кой ще бъде главният герой на играта. Действието ще се развива в добре познати места като Los Santos и Vinewood. Към момента не е ясно и за кои платформи ще бъде достъпно заглавието.

Los Santos всъщност е копие на Лос Анджелис, а Vinewood е Холивуд, както може да се разбере от долната картинка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари