fbpx
-4.2 C
София

Дигиталното издание на Gamescom вече с потвърдени дати

Най-четени

Вече е официално потвърдено кога ще се проведе дигиталното издание на Gamescom 2020, като събитието ще е с продължителност от 27 до 30 август. Така нареченият “content hub” Gamescom Now ще бъде разширен и ще представи “световни премиери, новини, игри и събития”, като най-важната подробност е, че ще бъде напълно безплатно да гледате емисиите.

На 27 август ще видим завръщането на Open Night Live, като остатъка от шоуто ще представи нови презентации, включително Gamescom: Awesome Indies (фокусира се върху изложението на независими разработки), The Gamescom Daily Show (представя поредица анонси) и Gamescom Studio (обръща внимание на интервюта с разработчици). На 30 август събитието ще приключи с Gamescom: Best of Show, което се изразява като шоу с награждаване. 

Както се случи с редица събития по света, организаторите на Gamescom бяха принудени да отменят присъственото шоу поради опасения от застрашаване на здравето и сигурността на своите служители, партньори, фенове и всички участващи звена в организацията заради коронавирус пандемията. След известно затишие се появи ново изявление, в което стана ясно, че събитието, което обхваща гейминг средите ще се трансформира в изцяло дигитално шоу в отговор на кризисната ситуация. 

Макар и за мнозина това решение да не е пълноценно, особено за разработчиците, то поне е разумна алтернатива, която ще даде някакво поле за изява на всички творци, както и по-голяма възможност за включването на много зрители, имайки предвид безплатния достъп.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини