fbpx
-3.6 C
София

Wasteland 3 обещава по-задълбочено създаване на персонажи

Най-четени

Изглежда, че работата по Wasteland 3 напредва по план и официалната дата на излизане 28 август остава непроменена предвид деликатните обстоятелствата по света. В най-новия ъпдейт на дневника на разработчиците, водещият дизайнер Дейвид Роджърс дава повече подробности за създаването на персонажи, както и промените върху ходовите битки и как работят. 

За начало, изграждането на вашия пост-апокалиптичен антураж може да бъде колкото опростено, толкова и сложно – зависи от вас. Играта ще представи нова функция Character Duos, която ви позволява да започнете играта с предварително направени развития, които не само се допълват едни други, но и отразяват взаимодействията и диалога. Ако това не събужда интерес, нека уточня, че все пак остава възможността да обмисляте часове наред вашите персонализирани развития, макар, че в предстоящото издание е силно наблегнато на последствията от вашите решения още от самото начало.

Освен това геймплея ще има и специални бонуси, които се наричат “quirks” в Wasteland 3. Всеки от тях обаче идва със “супер сериозно наказание” и следните примери показват нагледно как влияят:  “Doomsday Prepper” ви дава 35 процента резистентност към статус ефекти, но ограничава способността на вашия персонаж да чете книги с умения, а “Death Wish” ви предоставя допълнителни екшън точки, но предотвратява носенето на каквито и да било брони. 

Междувременно, битките изглеждат по-вълнуващи отвсякога, най-вече защото ходовете, които предприемат враговете става по-бързо и това създава една още по-динамична и интересна среда. Приканвам ви да изгледате видео дневника на Wasteland 3 по-долу:

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини