Жена опита да продаде своя пристрастен към игрите съпруг чрез сайт за обяви

2
30

21-годишна американка пусна обява в популярния сайт Craigslist, в която предлага за продажба мъжа си. Алис Бедли се решила на крайната мярка след като 22-годишният Кайл Бедли прекарал три дни в игра на Call of Duty: Modern Warfare 3. Съпругата го предложила за продажба, но уточнила, че е готова и на бартерна замяна с екземпляр, който не е толкова пристрастен към компютърните игри, предаде Digital Trends.

Ето го и точния текст на обявата:

„Продавам 22-годишния си съпруг. Той обича да яде и да играе на компютърни игри по цял ден. Лесен е за поддръжка, трябва само да му давате храна и вода веднъж на всеки 3-5 часа. Ако го искате трябва да имате достатъчно място и интернет връзка за онлайн игрите. Уморих се да чакам и искам да му намеря добър дом. Склонна съм и на бартерна замяна.”

Кайл Бедли наскоро се уволнил от американската армия, след като получил травма на гърба в Афганистан. Той използвал игрите, за да поддържа връзка с приятелите си, които още служели в чужбина.

Отчаяната съпруга получила интересни предложения. Те варирали от оферти за замяна срещу пликче с бонбони, до нов модел съпруг, който предпочита да чете, вместо да играе компютърни игри. Находчиви предприемачи предложили на Алис Бедли и безплатни брачни консултации.

По последна информация съпругът все пак намалил времето, което отделя за игри и засега заменянето му с по-добър модел се отлага във времето.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари