Тези, които очакват The Last of Us Part II ще трябва да почакат още няколко месеца, тъй като Naughty Dog обявиха тази седмица, че вместо в края на февруари, играта ще се появи чак през май (на 29-ти). The Last of Us Part II трябваше да излезе на 21.02.2020.

Новината за забавянето на излизането на един от последните големи ексклузиви за настоящето конзолно поколение беше съобщена от творческия директор на играта Нийл Дръкман. Причината е ясна: Naughty имат желание да представят The Last of Us Part II във вида, в който те я виждат и за тази цел им трябва съвсем още малко време.

„След като си работил толкова много години по нещо, да видиш валидация за усилната си работа действа много стимулиращи. Само че, докато приключвахме секциите в играта ни през последните няколко седмици, ние осъзнахме, че просто не разполагаме с достатъчно време да представим играта на нивото на качество, което бихме определили, като достойно за работата ни. В този момент пред нас изникнаха две възможности: да направим компромис с някои части от играта или да си спечелим още време. Избрахме последното и тази нова дата на излизане ще ни позволи да привършим всичко на ниво, което ще задоволи стандартите ни, докато в същото време намалим стреса върху екипа ни“, пише Дръкман на страниците на официалния блог на PlayStation.

Джейсън Шрайер от Kotaku, който разпространи информацията за това забавяне преди излизането на публикацията на Дръкман, спекулира, че забавянето на The Last of Us Part II ще повлияе на излизането на другият голям ексклузив за PS4, който се очаква да бележи края на конзолата – Ghost of Tsushima на Sucker Punch. Играта се е очаквало да се появи в началото на следващата година, но това няма да се случи при настоящите обстоятелства.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TLOU FAN
TLOU FAN

Писнами само да забавят TLOU 2!!! Не им ли стиганаха на Naughty Dog 6 години за да направят играта?!
МНОГО СА НЕСЕРИОЗНИ😒

Георги
Георги

Един от най-добрите девелъпъри ама айде

TNT
TNT

чакал си толкова… ще почакаш още малко.