Още една игра няма да излезе навреме заради пандемичната обстановка и драконовските мерки, наложени от правителствата по света в опит да я овладеят. Този път става дума за Path of Exile 2. Съобщението на Grinding Gear Games не споменава конкретно забавяне на излизане на играта, а забавяне на бета тестовете на играта, които бяха планирани за края на тази година, но сега те биват изместени за 2021.

Освен това съобщение, Grinding Gear Games споделят, че ще се опитат да се вместят в сроковете за изпълнение на останалите три експанжъна след Harvest, които трябва да излязат за Path of Exile до края на тази година. Самият Harvest получи едноседмично закъснение и понеже Grinding си имат фиксиран срок за изпълнение и пускане на допълненията, това може да разстрои целия им график за тази година и по този начин, декемврийското обновление да се забави за празниците в края на 2020. Понеже обаче това ще се случи в период, в който служителите на студиото са се прибрали вече по родните си места, за да празнуват със семействата си, те ще се опитат да придвижат напред част от работата си по тези допълнение, така че всичко да излезе в срок и те спокойно да изкарат празниците си. Нещата с PoE 2 засега обаче май не изглеждат толкова сигурни.

„Когато анонсирахме PoE2 през миналата година, ние споменахме, че най-ранното време, по което може да случи бетата може да е в края на 2020. Това определено няма да се случи тази година, заради значителните забавяния поради пандемията. Ние фокусирахме усилията ни да продължим да публикуваме лигите ни да излизат възможно най-близо до сроковете, които бяхме обявили и това съответно означава и някои забавяния за продължението. Особено сме развълнувани за това, което ни предстои в идващата една година. Трудността на разработката на Harvest от вкъщи беше огромна, но в края резултатът от това беше лига, с която се гордеем. Това ни прави извънредно оптимистично настроени за това, което ще се случи в предстоящата година, като ще продължим да доставяме съдържание, което отговаря на високите стандарти на експанжъните за Path of Exile, които вие очаквате“, пишат от студиото.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари