Grinding Gear Games разкриха през тази седмица The Forbidden Sanctum, следващият експанжън и Challenge лига за Path of Exile.

Забраненото светилище се явява древно укритие на рицарите, скрито под руините на Fellshrine Ruins. Изоставено преди много векове, то се контролира от древно и мрачно зло, с което ще се наложи да се справите, за да откриете дълбоко заровените тайни тук и вземете ценна отплата за това. Още със стъпването си в светилището, вие ще откриете карта на разположението на залите в него и разположените там съкровища. Тя обаче не дава пълна картина на светилището и с всяка допусната от вас грешка, решимостта ви отслабва и когато тя приключи, приключва и вашето спускане в светилището. Но не си мислете, че следващото преиграване ще реши проблемите ви, понеже всяко ново влизане в светилището ще представи ново разположение на залите и скритите в тях беди. А не всичко ще е срещу вас тук, тъй като имате късмет ще откриете специалния магически фонтан, чрез който ще може да възстановите част от решимостта си, както и благословии, които ще ви помогнат в прогреса ви.

След като се справите с някое от създанията, които ще се изправят срещу вас, вие ще получавате достъп до Aureus, специалните златни монети, използвани от рицарите за търговия. Докато няма да може да ги изнасяте от светилището, те могат да са ви много полезни при срещането на търговец, който ще ви предлага ценни предмети, които ще ви помогнат за пътя ви навън. Освен чудовища и по-дребни босове, по пътя си към крайната битка с тайнствената същност, контролираща светилището, вие ще се натъкнете на и на могъщи врагове в края на всеки етаж тук – Пазителите на светилището.

Експанжънът ще донесе със себе си и различни други изненади, като замяна на мод-системата за чудовища Archnemesis, налагането на повече баланс в играта, нови легендарни предмети и награди, както и изцяло новия режим Ruthless. Той ще ви направи доста беззащитен, лишавайки ви от достъп до по-голямата част от предмети, които могат да ви влязат в полза, ограничени крафтинг способности, но за сметка на това доста по-удовлетворяващ.

„Той е далеч по-труден, но преодоляването на тази трудност е високо отблагодаряваща се на играч. В свят, в който предметите са далеч по-малко от нужното, всяко спечелване на такъв има потенциала да бъде предмета, чрез който да спечелите всичко“, пишат Grinding Gear.

Path of Exile: The Forbidden Sanctum излиза за персонални компютри на девети декември, а за конзолите – на 14.12.2022.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари