Завръщане в небето с аромат на дизелови пари

0
8

Забавната аркадна игра Guns of Icarus е добре известна сред играчите. В нея един смел пилот на дизелов дирижабъл, трябва да отстрелва чевръсто враговете, които го нападат от всички страни. Разработчиците решиха да закрепят успеха – те се канят да пуснат пълноценна онлайн игра, носеща оригиналното име Guns of Icarus Online.

Действията в нея се развиват около сто години след ядрената война(която по подразбиране връща човека на клона, откъдето е слязъл преди хилядолетия). В търсене на редки ресурси човечеството си е припомнило отдавна забравената и евтина технология на въздухоплаването, базирано на балони и дирижабли. Ето как хиляди летящи крепости започват да браздят безкрайните небесни простори, превозвайки пътници, свързвайки остатъците от загиналата цивилизация. Но където има хора, има и бандити, така че пътешествениците трябва да са бдителни.

Всеки въздушен кораб има капитан, а всеки екипаж се състои от летец, стрелец и инженер, който може да пилотира, стреля и поправя пораженията. С времето шайката може да развива уменията си и да се сдобива с ново оборудване – например, стрелецът може да стеля по врага не с патрони, а със снопове чиста енергия от тесла-оръжието си. Пилотът може да заучава нови акробатики от висшия пилотаж и по този начин да връзва на фльонга очите на противника.

Guns of Icarus Online трябва да излезе през следващата година. Ако проектът ви се вижда интересен, може да посетите официалния сайт, където има трейлър, рисунки и множество интересна информация.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за